Notícies

Aquest estiu, Autocars Riba Gorina!

Deixa’t assessorar pels nostres serveis

Com ens agrada l’estiu! Bon temps, dies més llargs, temperatures altes i, sobretot, ganes de viatjar! A qui no li agrada visitar llocs nous, conèixer cultures, descobrir estils gastronòmics, punts de vista, estils de vida… Ja ho diu la dita: viatjar obre la ment!. Sigui com sigui, les vacances d’estiu són la millor oportunitat per realitzar aquell viatge que portem esperant tot l’any.

Ara bé, cal recordar que les vacances d’estiu són les més realitzades per tothom. És per això que hem de partir de la premisa que no serem els únics que marxem de casa, i cal preparar-nos per afrontar moments de cues d’espera, caravanes, embussos, i així una llarga llista de paraules que no ens agraden gens…

Una aposta segura per a les teves vacances

El major problema tant en l’inici com al final de les vacances de tota familia o grup d’amics és el moment d’anar cap a l’aeroport, l’estació de tren o el port: cal calcular el temps suficient per anar, tenir en compte el trànsit, valorar quina és la millor ruta per arribar, controlar que hem carregat tot l’equipatge al cotxe… En resum, un munt de coses que acaben generant situacions de nervis innecessàries.

A Riba Gorina volem que les teves vacances siguin perfectes des del moment en què surtis de casa. Per això, t’oferim el nostre servei de trasllats en autobús a l’aeroport, al port i estacions d’ave (i viceversa). A més a més, no oblidis que aquest servei també és aplicable a viatges de negoci i congressos!

Si necessites contractar un transfer de passatgers a Catalunya només t’has de posar en contacte amb nosaltres. Et prestarem un assessorament totalment personalitzat i et farem arribar un pressupost ajustat a les teves necessitats. No t’ho pensis més, i aposta per unes vacances de qualitat!

Deixa un comentari