Notícies

MONTEPIO VIATGE GAUDÍ

L’assemblea IMCAE visita els principals monuments de Gaudí a Barcelona

La sortida ha format part de la trobada anual del Montepio de Conductors de Manresa

Manresa i Sant Benet de Bages s’han convertit al llarg del cap de setmana en la seu de l’assemblea de l’IMCAE on han participat representants de dotze mutualitats de conductors de tot l’estat espanyol. De fet, aquest òrgan agrupa la totalitat de mutualitats de tot l’estat.

Una ruta a través dels principals monuments de Gaudí

Un dels punts forts d’aquestes jornades ha estat el viatge que s’ha realitzat a Barcelona amb l’objectiu de visitar els monuments més emblemàtics de l’arquitecte català per excel·lència, Antoni Gaudí. Al llarg del trajecte, que ha estat operat per Autocars Riba Gorina, els comensals han pogut gaudir d’obres arquitectòniques tan espectaculars com són la Sagrada Família, la Casa Milà (també coneguda com La Pedrera) i la Casa Batlló.

En total, l’IMCAE acull prop de 10.000 conductors que confien en els productes i serveis que aquestes entitats ofereixen als conductors i al conjunt de la societat. En aquest sentit, durant el cap de setmana s’han realitzat diverses activitats entre les quals destaca la ponència sobre la “Directiva Europea de Distribució d’Assegurances” de Jordi Busquet, president d’aquesta federació.

Deixa un comentari