Notícies

consells per viatjar en autocar

Consells útils per viatjar en autocar

Els recorreguts de llarga distància

A tots ens agrada viatjar còmodes i que el nostre trajecte sigui agradable. En molts casos, però, el mitjà de transport que utilitzem no ens ofereix el confort que necessitem. Ja sigui en avió, en tren o en cotxe, és molt habitual trobar-nos amb seients incòmodes o amb poc espai per estirar-nos… Avui però, venim a parlar-vos dels viatges en autocar que oferim a Riba Gorina. I ja us podem avançar que res del que acabem de comentar et passarà a cap dels nostres vehicles de la nostra flota.

Els nostres autocars estan equipats amb l’última tecnologia del mercat. Tot perquè el teu recorregut sigui tot un èxit! Entre altres coses, la nostra flota disposa de seients reclinables i de pell, reproductors de ràdio, DVD/MP3/USB, wifi, micròfons i so, llums de lectura individual, i sistema de climatització. Perquè volem que cada viatje amb nosaltres formi part d’una experiència única. La teva comoditat al llarg del trajecte és el nostre objectiu. Per això, posem a la teva disposició tot el que necessites.

Prèn nota d’aquestes recomanacions

Tot i que t’assegurem que els nostres viatges seran amens i entretinguts, volem donar-te alguns consells. Podràs utilitzar-los en tots els teus trajectes i a més a més són aplicables a altres transports. Dit això, fem un cop d’ull a les següents recomanacions.

  • Sempre que sigui possible, escull els teus seients. Ets dels que prefereixen viatjar a la primera meitat o a la segona de l’autocar? Selecciona el seient que més et convingui i gaudeix del teu trajecte des del teu lloc de preferència.
  • No passis gana. Agafa alguns refrigeris de casa per no passar gana. Recorda que és important mantenir-nos hidratats, per això recorda portar aigua o begudes refrescants. Informa’t si al llarg del recorregut es realitzaran parades on podràs realitzar els teus àpats.
  • Aposta per la roba còmode. Intenta no portar roba massa apretada i utilitza sabates còmodes i lleugeres. La roba d’estil esportiu és la més indicada. També pots portar una petita manta per si en algún moment del viatge passes fred.
  • Pots aprofitar per dormir al llarg del recorregut. Especialment si es tracta d’un trajecte nocturn. Si vols recolzar el teu cap més enllà del seient, pots portar el teu propi coixí.

Ara tan sols queda gaudir del viatge en autocar!

Deixa un comentari