Notícies

El midibús: un vehicle pràctic i còmode

Un vehicle per a cada ocasió

A Autocars Riba Gorina sabem com d’important és adaptar-se a les necessitats dels nostres clients. Cada viatge, cada tipus de servei i cada desplaçament s’han de realitzar acord amb les seves característiques. Per aquest motiu, disposem d’un vehicle per a cada ocasió (microbús, midibus, autocar…)

Entre el conjunt de la nostra flota, destaquen el midibús normal i el supra. I no, no ens estem equivocant al escriure la paraula “midibús” ni l’estem confonent amb “minibús”. De fet, el midibús és un autobús de tamany i capacitat mitjanes (entre 8 i 11 metres). Pot transportar a més persones que el minibús o microbús pel seu major tamany, però, generalment, la seva capacitat de transport és inferior a la del autobús estàndar. Per això, el seu i tamany i capacitat intermitjos entre el minibús i l’autobús, rep aquest nom.

A continuació fem un cop d’ull a les característiques més destacades d’aquest tipus de vehicle. De ben segur que quan acabis de llegir aquest article, seràs tot un expert del midibús!

Midibús i midibús supra: en què es diferencien?

A Riba Gorina Autocars disposem d’un midibús normal i d’un de supra. Si més no, tots dos comparteixen característiques generals com per exemple la seva capacitat (de 35 a 55 passatgers) o el wifi. Ara bé, hi ha algunes diferencies que cal conèixer entre ambdós.

El supra destaca per sobre del normal gràcies a les innovacions tecnològiques que inclou. Innovacions que responen a la comiditat tant del client com del xofer entre les quals destaquen: aïllament acústic, suspensió integral, càmera de visió frontal i marxa enrere i dobles vidres laterals, entre altres. Un altre dels aspectes destacables del  supra son els seus seients de pell. Es tracta d’un element de confort que té com a objectiu garantir la comoditat i el benestar del client al llarg del trajecte.

Sigui com sigui, tant el normal com el supra són ideals per satisfer les teves necessitats quan es tracta de viatjar en grup. T’animes a provar-los?

Deixa un comentari