Notícies

Et portem al teatre a Barcelona amb autocar!

Ofertes per a tots els gustos a la capital catalana

A qui no li agrada gaudir d’una bona obra de teatre o representació musical en directe? De ben segur que a tots ens agrada… Ara bé, a vegades és complicat aconseguir l’entrada o, si més no, aconseguir un mitjà de transport òptim per poder desplaçar-nos fins al centre de la ciutat sense tenir problemes per aparcar, on solen estar la majoria de teatres.

Amb Riba Gorina Autocars ja pots deixar de banda totes aquestes preocupacions i venir al teatre amb nosaltres! Mensualment t’oferim les millors propostes, que pots consultar al nostre calendari. A més a més, tingues en compte que les nostres ofertes inclouen el transport amb autocar, l’entrada i seients en les millors localitzacions dels teatres. Tot això per un preu que no pots deixar escapar. Cal que t’ho pensis més?

Barcelona, ciutat del teatre

Barcelona porta anys amb l’accelerador polsat respecte a l’oferta teatral de la ciutat comtal. Es tracta d’una de les ciutats amb més activitat teatral on cada setmana milers de persones gaudeixen de la seva cartellera. És per això que ens encanta poder agafar l’autocar per visitar els teatres més rellevants de les ciutats per passar una estona en gran vivint en primera persona la interpretació dels actors.

A més a més, tenim la sort de poder escollir entre obres nacionals i internacionals, gràcies a la riquesa artística que ens ofereix la ciutat. Així doncs, entre les nostres propostes sempre trobaràs contingut d’interès. Ja no tens excusa per no venir al teatre!

Deixa un comentari