Notícies

Grupo Direxis adquireix Riba Gorina Autocars

L’acord suposa una nova etapa per a l’empresa de transports

El 2019 comença amb el que serà un gran canvi per a Riba Gorina Autocars tal i com el coneixíem fins ara. Lempresa ha estat adquirida per part del grupo Direxis amb la totalitat de les accions i participacions socials representatives del 100% del capital social de Riba Gorina Autocars S.L.

La compra ha estat realitzada a través de Transports Generals d’Olesa S.A, que alhora forma part de Grup Transports Generals. Una marca que va ser creada fa 5 anys amb l’objectiu d’oferir un millor servei basat en els eixos següents pilars: seguretat, disponibilitat, flexibilitat, rendiment i qualitat.

Un nou romb que permetrà seguir oferint un servei de qualitat, proximitat i professionalitat. Un servei que es veurà complementat amb el valor afegit que aportarà aquesta adquisició: importants sinergies, ampliar la cartera de clients, optimització de recursos… Per a més informació, consulteu el comunicat que us presentem a continuació.

Nota informativa

El darrer 27 de desembre de 2018 es va formalitzar l’adquisició de la societat RIBA GORINA AUTOCARS S.L. per part del grup DIREXIS, que és propietat de l’empresa  TUSGSAL (Transportes Urbanos y Servicios Generales, SAL).

Aquesta compra s’ha dut a terme a través de la seva filial TRANSPORTES GENERALES DE OLESA, S.A., mitjançant l’adquisició de la totalitat de les accions i participacions socials representatives del cent per cent (100%) del capital social de RIBA GORINA AUTOCARS S.L.

RIBA GORINA AUTOCARS S.L. es va constituir el 1993 i té la seva seu al municipi de Matadepera (Vallés Occidental). Realitza transport discrecional de viatgers i serveis reiterats, tant per a centres escolars com per a empreses. Compta amb una plantilla de 7 conductors i una flota de 7 vehicles.  

Aquesta adquisició suposa un pas més en la línia d’anar ampliant i consolidant el grup empresarial DIREXIS, en aquest cas en el sector del transport discrecional. També aporta sinergies importants a TRANSPORTES GENERALES DE OLESA, S.L. a la que permetrà optimitzar recursos i estructura, i ampliar la seva cartera de clients.  

L’operació s’emmarca dins les directrius definides en el Pla estratègic 2016-2020 del grup i permet ampliar l’àmbit d’actuació tant territorial com a nivell d’activitat empresarial obrint noves oportunitats de negoci, mantenint el referent del model d’economia social.

Deixa un comentari