Notícies

De Matadepera al Marroc en bicicleta!

Iniciem l’aventura amb BTT Esport

Aquest mes d’agost hem presenciat l’inici d’una gran aventura amb l’equip de BTT Esport. Hem tingut el plaer d’acompanyar al conjunt d’esportistes -i a les seves bicicletes- a l’aeroport. Ha estat el primer dels passos d’una aventura que els i les ciclistes viuran al llarg d’aquests dies. Un viatge a l’Atles -un sistema muntanyós que recorre, al llarg de 2400 km, al nord-oest d’Àfrica- on descobriran fantàstics paissatges i una nova i interessant cultura.

Experiències en bicicleta

BTT Esport va nèixer a Terrassa l’any 1990 fins que, vuit anys més tard, va traslladar-se al municipi de Matadepera. No es tracta d’una simple botiga de bicicletes. A més a més de la venda, també disposen d’accessoris, vestuari i complements, així com de servei de reparació.

Però si cal destacar un punt diferencial que fa destacar BTT Esport, sense cap dubte, són les sortides en bicicleta que organitza. En aquesta ocasió, com ja hem comentat, hem realitzat un servei de transport a l’aeroport per a tot el grup en un dels nostres autobusos especialitzats en aquesta operació. Així mateix, hem incorporat un remolc per tal de transportar l’instrument més important d’aquesta aventura: les bicicletes.

Deixa un comentari