Benvinguts a Autocars Riba Gorina

Més de 20 anys acompanyant persones a la seva destinació preferida.

Marca'ns el destí que nosaltres hi posem la ruta

Després de 20 anys acompanyant les persones a la seva destinació preferida, només ens cal reconèixer l’esforç de tots els que ho han fet possible.
La majoria dels nostres clients ja són més que això i totes les persones que han format part d’aquesta companyia, al llarg d’aquestes dues dècades, fan que avui haguem arribat fins aquí.
Ens agrada destacar que els primers amics i clients encara són amb nosaltres, des d’aquell 1989, any d’inici de l’activitat, fet que ens fa encarar el futur amb més ganes que mai.
En nom de tot l’equip, sigueu molt benvinguts!

9670
PASSATGERS CONTENTS
6
VEHICLES EN FLOTA
12652961
KM
372
CLIENTS SATISFETS

Només xofers qualificats

La companyia compte amb un personal de xòfers professionals altament qualificats i experimentats en diversos aspectes de la conducció d’aquest tipus de vehicles.
Riba Gorina Autocars és una de les principals empreses de transport a nivell nacional. Operem sobretot a Catalunya des de 1989, any en què va començar la nostra activitat empresarial. Estem especialitzats en els viatges organitzats en col·laboració amb les principals agències i en el transport de grups a Barcelona província.

Reserva ara
Reserva araL'experiència és un grau

Serveis bàsics

Plegats visitem les destinacions desitjades i traslladem les persones. Sortides a la neu, Setmana Blanca, amb amics, família i/o grups en general, viatges turístics arreu i jornades per incentius d’empresa. Marca’ns el teu destí que nosaltres hi posem la ruta per arribar a bon port. Contracta’ns també per fer transfers a/de: aeroports/port/AVE, serveis escolars, desplaçament de treballadors i congressos.

Gaudeix i descobreix

Rutes amb encant

Recórrer la geografia a la recerca de noves sensacions. Aquesta és la missió dels diferents itineraris que oferim. N’hi ha culturals, temàtics, per als amants de la natura o pensats per anar amb nens. Tot un plaer per gaudir i deixar-se portar sense altra preocupació que no perdre res del que passi tant dins com fora d’aquest mitjà de transport que no ha perdut gens del seu encant. Passatgers que començem el recorregut!

Qualitat en el servei

Col·laboracions especials

T’oferim guies i intèrprets que t’acompanyarà en les teves visites a casa nostra, i també servei de guies a d’altres destinacions. Som agència de viatges per ajudar-te a preparar millor el teu viatge, servei turístic o activitat. La nostra experiència et pot aconsellar a l’hora de preparar un viatge, racons poc coneguts, els millors restaurants i hotels. En definitiva, una amplia gamma de serveis molt personals, amb un toc de distinció.

Consulta les nostres tarifes

Accedeix!
UNE-EN ISO 9001:2008
Gestió de la Qualitat

La Norma ISO 9001: 2008 elaborada per l’Organització Internacional per a la Normalització (ISO), determina els requisits per a un Sistema de Gestió de la Qualitat, que poden utilitzar per a la seva aplicació interna per les organitzacions, independentment de si el producte o servei ho brinda una organització pública o empresa privades, qualsevol que sigui la seva grandària, per la seva certificació o amb fins contractuals i actuals.

UNE EN ISO 14001:2004
Gestió Medi Ambiental

La sèrie de normes ISO 14000 és un conjunt de normes que cobreix aspectes de l’ambient, de productes i organitzacions, destacant la Norma ISO 14001, un estàndard internacional de gestió ambiental publicat el 1996, després de l’èxit de la sèrie de normes ISO 9000 per a sistemes de gestió de la qualitat. Actualment vigent la versió 2015.

UNE EN 13816:2003
Transport Públic de Viatgers

La norma UNE 13816 determina les condiciones en les quals es presta el servei des de la perspectiva del viatger i estableix unes recomanacions i requisits per a que les expectatives de l’usuari es coneguin, es valorin i es tinguin en compte en el moment de realitzar el servei amb l’objectiu de millorar el grau de satisfacció de l’usuari.