Notícies

Assistim a la presentació del nou vehicle autocar Tourismo

Brussel Expo, un exclusiu esdeveniment a nivell europeu

El recinte firal Brussel Expo, concretament el Pabelló 5 conegut com a Grand Palais, ha acollit la presentació del nou disseny del conegut model d’autocar Tourismo. Una exhibició, a càrrec del conseller delegat de Mercedes Benz, caracteritzada per un muntatge tecnològic espectacular -convinant la realitat amb l’animació ficticia- gràcies al qual els assistents van poder visualitzar sis autocars coordinats amb les imatges de carreteres on es veien els busos circular. Tota aquesta escenografia, sense sortir del pavelló.

Les empreses catalanes, entre les quals es troba Autocars Riba Gorina, vam viatgar a la capital belga el 22 de juny -el mateix dia de la presentació- juntament amb operadors de transport de viatgers de França, Espanya, Anglaterra i Bèlgica. En aquest sentit, volem agraïr a Evobus Ibérica i a Mercedes-Benz Autolica Barcelona l’oportunitat que ens van lliurar per participar en un esdeveniment d’aquestes excepcionals característiques.

Un nou disseny del popular Tourismo

Els assistents vam tenir l’oportunitat  d’inspeccionar els vehicles presentats in situ. Uns models que es començaran a vendre a finals de 2017. De fet, el Tourismo ha estat un autocar molt rellevant en els últims deu anys. Vehícles de 45 a 61 places amb diverses qualitats d’acabats però amb tres únics objectius: la seguretat, la rendibilitat i el disseny.

I com sabem que encara us heu quedat amb ganes de conèixer més sobre el nou Tourismo, us deixem amb un interessant vídeo de presentació!

 

Deixa un comentari