Notícies

Tres indrets de Barcelona per visitar en autocar

Coneix la ciutat comtal

Barcelona és una ciutats més turístiques del món gràcies a la seva riquesa arquitectònica i cultural. De fet, el turisme és la seva principal font d’ingressos des del moment en què la ciutat va acollir els Jocs Olímpics de 1992, convertint-se en tot un referent a nivell mundial.

Els tres indrets que presentem a continuació són ideals per visitar en autocar gràcies a la seva accessibilitat. En aquest sentit, cal tenir en compte que molts elements turístics de Barcelona es troben en zones cèntriques o peatonals de difícil accés amb vehicle. Per tant, aquí us deixem la nostra pròpia proposta.

Camp Nou

És el destí per excel·lència dels aficionats del FCB. Milers de persones el visiten cada setmana per veure en primera persona les instal·lacions del club, així com la llarga col·lecció de trofeus que acumula.

Port Olímpic

Una de les millors zones per caminar i gaudir d’un dia de platja. A més a més, el port compta amb una àmplia oferta de restaurants per gaudir d’un bon àpat amb vistes al Mediterrani.

Montjuïc

Cultura i esport en un mateix recinte. I el més espectacular: les seves vistes. Des del més alt de Montjuïc s’hi pot veure pràcticament tota la ciutat de Barcelona, a més a més de tenir la possibilitat de visitar el MNAC, l’Estadi Olímpic o el Palau Sant Jordi.

Deixa un comentari